Кількість законопроектів, запропонованих президентом, Кабміном і нардепами склало рекордна кількість у перший робочий тиждень Верховній Ради 9-ого скликання: зарегестрированно 387 законопроектів. Приміром, за весь січень у цьому році у Раду внесли 62 законопроекту, а в червні - 43.

Володимир Зеленський, президент України, подав 22 законопроекту за минулий тиждень. Серед них знайшлося багато таких законів, які вносять зміни до Конституції та законопроект про імпічмент.

З 29 серпня по 5 вересня Кабмін подав 23 законопроекту. Серед цих законів є про концесії, повну середню освіту, зміни до Митного кодексу та Установі бізнес-омбудсмена.

Нардепи запропонували 342 законопроекту в загальній сумі. Позафракційний Дмитро Шпенов подав 63 законопроекту - більше, ніж інші депутати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Від партії "Слуга народу" подали 78 законопроектів, найбільше законів подали Олена Шуляк і Павло Фролов.

У "Батьківщині" подали 77 законопроектів, у створенні 39 ініціатив взяли участь Михайло Цимбалюк та Андрій Пузійчук.

70 законопроектів подала "Європейська Солідарність", серед них найбільше ініціатив подала Іванна Климпуш-Цинцадзе. Партія "За майбутнє" - 17 законопроектів. Фракція "Голос" внесла всього лише 2 законопроекту.

Нагадаємо, раніше США таємно розробляють "зброя третього тисячоліття": у Путіна нервово чухають потилиці, назріває неминуче.

Також Знай.uа писав, що Путін "наїхав" на США за ракетного договору: "Повністю лежить на американській стороні".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Путін зробив заяву щодо обміну полоненими: "Буде масштабним".