Прокуратура АР Крим повідомила, що окупаційна влада провела на території півострова в селищі Унгут, Кіровський район, розкопки. Під час них знайшли старе мусульманське кладовище. Знайдені останки спробували представити як староскіфськи.

Повідомляється, що розкопки проводили для того, щоб побудувати водопровід у Керч. Під час цього знайшли поховання.

Прокуратура АР Крим внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного проведення...

Geplaatst door Прокуратура Автономної Республіки Крим op Vrijdag 6 september 2019

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місце розкопок прибули кримськотатарські активісти та заявили, що це, очевидно, мусальманское поховання.

В результаті, прокуратура відкрила справу за фактом проведення незаконних "археологічних розкопок" та внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України до цього говорили про те, що руйнувати мусульманські поховання та культові об'єкти в Криму суворо заборонено.

Нагадаємо, раніше "Втекли з Криму в одних штанях": мер Дніпра Філатов зізнався на всю країну.

Також Знай.uа писав, що в Криму російські окупанти вербують мирне населення в армію, тих, що відмовилися, чекає в'язниця.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Росії можуть засудити активіста Котова, деталі.