Відомий синоптик розповіла, чи повернеться в Україну тепло і чи варто чекати на похолодання. Передають "Факти".

Так, в неділю, 8 вересня, у західних областях очікується дощова погода з температурою до +20 градусів тепла. У південних - до 28 вище нуля.

За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, осінь Україну прийде раніше 15 вересня.

"За моїми розрахунками, вже 11−13 вересня задощить, стовпчик термометра вдень не підніметься вище 20 градусів, а вночі опускатиметься нижче 5 градусів тепла. В жовтні погода в Україні буде класичною осінньою, але різною північних і південних регіонах. Так, на півдні тепло збережеться і температура вдень буде доходити до 22 градусів тепла, а на півночі буде на 5−7 градусів нижчою. Другий місяць осені очікується дощовим, з кілька днів поспіль буде тривати негода. Втім, їм на зміну прийдуть дні з сонячною, але нежаркою погодою", - розповів синоптик.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Європа змушує заробітчан соромитися своїх занять, відверта історія українця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", АТБ нагодував покупців гнилизною, українці розлючені.

Також "Знай.uа" писав, відома авіакомпанія оголосила про банкрутство і скасувала всі рейси.