У неділю, 8 вересня, відзначається важливе народно-християнське свято Наталя Вівсянниця.

В цей день християни вшановують пам'ять великомученика Наталії і Адріана. Назву Вівсянниця свято отримало тому, що у цей день було прийнято збирати овес.

Що не можна робити 8 вересня у день святої Наталі:

Работать на землі

Вважається, що всі види робіт в городі не підуть на користь рослинам. До того ж, це може погано обернуться для господарів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Переїдати

У цей день потрібно їсти стільки, скільки потрібно вашому організму. Вибирається просту і корисну їжу. Якщо переїсти в день Наталії, можна отримати проблеми у фінансовому плані.

Нити і скаржитися

У цей день постарайтесь бути якомога більш оптимістичними і налаштовувати на позитивний лад інших. Краще залишити при собі скарги і капризи.

Байдикувати

У цей день постарайся поставити свою лінь на другий план. Постав заздалегідь кілька цілей і виконай їх — свята Наталія Вівсянниця це оцінить.

Нагадаємо, потужне фото з передової змусило українців розплакатися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптики склали прогноз погоди на осінь.

Також "Знай.uа" писав, всі серії лікарського препарату "Німесил" були заборонені Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.