ПриватБанк заблокує перекази між картками для жителів Донбасу і Криму.

Так, клієнтам ПриватБанку можуть заблокувати переказ коштів на інші карти, поки вони не підтвердять своє проживання на території України, пише телеграм-канал "Зрада чи Перемога".

В додатку "Приват 24" клієнти ПриватБанку отримують повідомлення про блокування переказів коштів з картки на картку.

ПриватБанк
ПриватБанк

"До такого підтвердження дається 30 днів. Після чого послуга переказу між картами буде відключена. Ми вас любимо і чекаємо, повертайтеся, рідні", - резюмував канал.

У повідомленні вказано, що клієнти, які прописані в Криму або на Донбасі, включаючи всю територію Донецької та Луганської областей, а не "ЛДНР" не зможуть здійснити переказ на іншу картку поки не підтвердять своє проживання на території України.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тому, клієнтам, котрі бажають надалі користуватись послугами ПриватБанку, слід пройти зазначену фінустановою процедуру.

Підтвердити своє проживання в Україні можна шляхом фізичного звернення до відділення банку. У банк треба подати документи, які засвідчують реєстрацію, нехай і тимчасову, на підконтрольній території. Це може бути довідка переселенця, витяг з держреєстру про місце проживання, довідка з ЖЕКу, договір про покупку житла і так далі.

Слід зазначити, що такі повідомлення приходять навіть тим, хто має багаторічну прописку в Києві.

Нагадаємо, що в Приватбанку відреагували на непорозуміння з активісткою.

Як повідомляв портал Знай.ua, безкоштовний сир у мишоловці? ПриватБанк влаштував у Дніпрі "атракціон щедрості", - попахує "розводом".

Також портал Знай.ua писав, що ПриватБанк терміново попередив українців.