У Херсоні стався вельми тривожний випадок. Відомо, що водій маршрутки під номером "8" ледь не переїхав жінку похилого віку, яка просто намагалася вийти з транспорту через задні двері. Також відомо, що інцидент стався на зупинці "Росинка".

Про цю історію розповіла місцева блогерша в мережі Facebook Анастасія Добущак.

"Бабуся повільно виходила тримаючись за поручень. Не дочекавшись, коли вона вийде повністю, водій закрив двері затиснувши бабусину руку і почав рухатися. Вона впала, дивом не потрапивши під задні колеса. Я кинулася хоч трохи відтіснити двері і почала на весь голос кричати водієві, щоб він відкрив двері. Він почув крик не з першого разу, але, на щастя, він все ж відкрив двері і жінка звільнилася. Бабуся шокована, але викликати швидку або поліцію не захотіла. Попросила записати номер автобуса для скарги. Не знаю чи вона її напише, а от я, як свідок, точно напишу.", - повідомила дівчина.

Також блогерша трохи пізніше додала трохи подробиць події.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Коли автобус рушив, а бабуся почала кричати, я подумала, що він її переїхав. Але виявилося, що іі руку затисло дверима....

Geplaatst door Анастасія Добущак op Zaterdag 7 september 2019

"Коли автобус рушив, а бабуся почала кричати, я подумала, що він її переїхав. Але виявилося, що її руку затиснуло дверима. Я підбігла до дверей, намагаючись їх хоч трохи віджати і кричати водієві, щоб він відкрив їх. Моя 4-річна дитина теж перелякалася і почала плакати. На щастя, з бабусею все добре.", - написала Анастасія.

Нагадаємо, гламурна "зона": Зайцеву відправили "мотати строк" в камері зі всіма зручностями.

Як повідомляв Знай.uа Дубинський зі "Слуги народу" вирішив викрити брехню Гонтарєвої в Лондоні: "Ламає комедію".

Знай.uа писав, четверо дітей осиротіли за секунду: жахлива ДТП під Тернополем обірвала два життя.