На південне узбережжя півострова Крим 8 вересня обрушився потужний шторм, який забрав життя декількох людей. Про це повідомила прес-служба так званого "управління МНС Росії" в окупованому Криму.

Троє осіб загинули у Вірадному, однак наразі вдалося знайти тіло лише однієї людини. Потужні хвилі заважають пошукам, тому тіла двох інших досі не можуть витягнути з моря. В пресі повідомляється, що негода забрала життя щонайменше 6 осіб.

Шторм в Криму

В районі замку "Ластівчине гніздо" загинули ще двоє осіб, яких також не можуть дістати з води через потужні хвилі. Один чоловік загинув у районі Массандри, коли катався на дошці.

Незважаючи на шторм, все ж вдалося врятувати п'ятьох людей від загибелі. Шторм у Криму оцінювався в 5 балів. Хвилі під час негоди сягали 8-10 метрів. 9 вересня шторм посилився уже до 6 балів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ураган "Доріан" знищив усе: вцілілі відверто розповіли, як живуть зараз

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптики вразили прогнозом, ні натяку на осінь

Також "Знай.ua" писав, що нищівний ураган Доріан ознаменував початок кінця для всього людства, повториться знову