Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вівторок, 10 вересня. Курс долара порівняно з показниками у понеділок, 9 вересня, знизився в ціні і тепер становить 25,02 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 10 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2502,6567 гривень;
- 100 євро – 2761,1811 гривень;

Як видно з цими показниками, євро впав у ціні ще на 5 копійок. Крім того, долар подешевшав на 6 копійок.

Курс долара і євро у вівторок 10 вересня

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні щодо долара виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед усіх валют світу.