Державний банк "ПриватБанк" вкотре вляпався у скандал. Про неприємний інцидент повідомила клієнтка на порталі Мінфін.

Жінка поскаржилася, що "ПриватБанк" списав з її особистого рахунку більше 2 тисяч гривень, при цьому транзакція у виписці не відобразилася.

"Приват банк якимось чином вночі з суботи на неділю з 07.09 на 08.09.2019 зняв з картки для виплат більше 2000 грн. По виписці нічого немає. Тільки те що 07.09. 2019 я знімала готівку і розраховувалася за покупки. Дзвонила на гарячу лінію. Сказали що в п'ятницю були дві покупки і гроші зняли повторно", — пояснила ситуацію клієнтка.

За її словами, подібними діями банк загнав її карту в мінусовий баланс і сказав, що питання буде вирішено протягом 11 днів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Чому їх зняли вночі і загнали карту в мінус (для виплат), де лежали мої особисті гроші, мені ніхто не пояснив. Сказали чекайте 11 днів. До цього проблем не було, тепер буду боятися зберігати гроші на карті!", — обурилася жінка.

Зазначимо, що оператор "Приватбанку" шаблонно відреагував на негативний відгук і написав, що "їм дуже шкода". Також він спробував виправдатися за ситуацію, і заявив, що сума з рахунку клієнтки нібито була зарезервована і буде списана в момент, коли прийде запит з торгової точки.

Нагадаємо, що "ПриватБанк" приписав українці неіснуючий борг.

Як повідомляв портал Знай.иа, "ПриватБанк" заблокує переклади між картками для жителів Донбасу і Криму.

Також портал Знай.иа писав, на що українці витрачають всі свої гроші.