Звільнений політв'язень Кремля Станіслав Клых потребує спеціальної медичної допомоги. Про це заявив головний лікар клініки "Феофанія" Ігор Семенов під час брифінгу.

Так, відомо, що зараз у лікарні перебуває вісім колишніх бранців Олександр Кольченко, Володимир Балух, Микола Карп'юк, Павло Грыб, Євген Панов, Артур Панов, Едем Бекіров і Микола Сизанович.

"Вкрай важких немає. Є деякі в доброму або задовільному стані, дехто не зовсім задовільному стані, потребує більш інтенсивному лікуванні. Кожен абсолютно в різному стані: хто важче, хто легше. Ми не можемо зараз говорити про діагнози, згідно з чинним законодавством, ми не маємо права, але дуже важливим далі етапом лікування є психологічне лікування. Працюють наші психотерапевти, психіатри", - описав стан звільнених українців доктор Семенов.

Про стан здоров’я колишніх полонених. Колектив лікарні Феофанія пишається, що має змогу допомогти колишнім...

Geplaatst door Феофанія клінічна лікарня op Maandag 9 september 2019

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також він уточнив, що Клыха перевели разом із звільненими з полону моряками у військовий госпіталь, так як він потребував спеціальної допомоги, яку не змогли надати у "Феофанії".

Нагадаємо, що Зеленський особисто контролював всі деталі обміну полоненими між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.иа, мати Олега Сенцова Людмила приїхала з анексованого Криму.

Також портал Знай.иа писав, що французьке видання допустила помилку під час брифінгу Зеленського.