тарифи
тарифи

У Зеленського заговорили про нові тарифи вже в жовтні: знизять два рази поспіль

Вже з 1 жовтня тарифи на електроенергію для побутових споживачів знову можуть зменшитися, але на цей раз тільки на 10 копійок. За словами народного депутата, з 1 вересня тарифи на електроенергію вже падали, але зараз є ймовірність того, що з 1 жовтня ціни знову можуть зменшитися.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Кличко не прийшов на поліграф після скандального розслідування: погрожує судом

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Влада Києва провела аукціон з прав на володіння громадським будинком в центрі столиці неподалік від готелю "11 mirrors", який належить брату мера Віталія Кличка Володимиру. Новим власником стала компанія, яка також належить Володимиру.

ФСБ
ФСБ

На кордоні з окупованим Кримом ФСБ затримала українців: "скрутили" на місці, що відбувається

На кордоні тимчасово окупованого кримського півострова з Херсонщиною ФСБ Російської Федерації затримала двох українських громадян. Про це повідомляє прес-служба прикордонного управління ФСБ в анексованому Криму.

Вконтакте
Вконтакте

"ВКонтакті" знову в Україні: російська соцмережа обійшла блокування, провайдери та оператори збентежені

Російська соціальна мережа обійшла блокування, оператори та провайдери поки не можуть вирішити дану проблему. Десктопна версія, як і раніше недоступна.

Режисер Олег Сенцов, бранець Кремля
Режисер Олег Сенцов, бранець Кремля

Прокуратура України готує Сенцову нові тортури: спитають за все

Так звана Кримська прокуратура вирішила викликати звільнених з російського полону українців Олега Сенцова і Олександра Кольченка для дачі свідчень у справі про їх викрадення навесні 2014 року в аннексированном Криму. Про це стало відомо завдяки заяві прес-секретаря прокуратури Криму Катерини Діденко.