Бойовики на Донбасі окупували будинки мирних мешканців, створивши там свої укриття. Саме з покинутих будинків "тероризували бійців ВСУ і мирне населення", вони навіть прорили траншеї між помешканнями, щоб легко контактувати між собою.

У районі Зайцево-Майорьска минулого тижня, 4 вересня, на північних околицях окупованій Горлівки підрозділ української армії завдало вогневе ураження по позиції російських гібридних військ. Відео відповідної операції з дрона, оприлюднив YouTube-канал 4.5.0. UA.

Полювали за українцями, але загинули самі

На Донбасі знищені кілька кремлівських терористів, які вели вогонь по українським захисникам. Це сталося 4 вересня в районі окупованої Горлівки. І зараз у цій історії з'явилися нові подробиці. Кореспондент UATV Ігор Меделян зібрав інформацію про те, як безцеремонне поводження супротивника обернулося трагедією проти нього самого. Репортаж з передової.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще
Geplaatst door 53 ОМБр op Maandag 9 september 2019

Після удару по позиціях "гібридів" ті підтвердили ліквідацію двох бойовиків - Едуарда Іванова ("Дюха") та Богдана Сотника ("Койот").

"За наявними даними, втрат було більше. На всякий випадок піхотинці 53-ї ОМБр ВСУ радять противнику не займатися обстрілом українських вояків, не застосовувати ствольну артилерію і міномети, а також не курити в ліжку", - відзначили військові.

Нагадаємо, Пушиліну час на "Зважені і щасливі": поплічник Захарченка більше нікуди не пролазить, українці регочуть до сліз.

Як повідомляв Знай.uа, Путін поставив умови Зеленському: коли ЗСУ візьме під контроль весь Донбас, несподівана заява.

Також портал Знай.ua писав, що щокатий Пушилін тріщить по швах, ледве вліз у форму терористів "ДНР": "В зоряних війнах такі були".