На порталі Мінфіну опублікувала свій гнівний відгук клієнтка ПриватБанку. За словами жінки з рахунку регулярно списуються грошові кошти, а от повертати їх ПриватБанк не поспішає.

Як пише видання Replyua.net клієнтка виявила, що протягом 45 днів з її банківської карти зникло триста п'ятдесят три гривні. Пізніше вона виявила списання ще двохсот гривень. Зазначається, що у виписках дані суми не значилися.

Клієнтка банку розпочала виснажливе листування зі службою технічної підтримки, в результаті якої з'ясувалося, що пройшли дві подвійні оплати в терміналах. Як виявилося, вони належать іншим банкам.

ПриватБанк

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Працівники служби підтримки запевнили жінку, що невдовзі буде проведено повернення коштів. Але після подачі двох письмових заяв, змін не відбулося, а з карти продовжували зникати гроші - списали суму ще в п'ятдесят гривень.

В результаті ліміт карти був обнулений, і вона пішла в мінус. Жінці довелось знову подавати заяви та вислуховувати стандартні фрази від служби підтримки ПриватБанку. Клієнтка вкрай обурена таким ставленням до людей, формальним спілкування співробітників банку, які оперують стандартними фразами, які зовсім нічого не пояснюють. На її думку, людей просто перетворюють в "дурнів".

Співробітники банку дали наступне пояснення щодо висунутих звинувачень в їхню сторону.

"Сума коштів, яка зникла, поки буде заморожена на рахунку, а списання відбудеться найближчим часом, як тільки буде отримано запит на списання грошових коштів", - пояснили у ПриватБанку. Співробітники ПриватБанку

Нагадаємо, раніше ПриватБанк приписав українці неіснуючий борг

Як повідомляв портал "Знай.ua", курс долара на 10 вересня дозволить українцям спати спокійно

Також "Знай.ua" писав, що картки українців заблокують: ПриватБанк прийняв несподіване рішення