"ПриватБанк" подав позов про стягнення з мешканки Мелітополя 18359 грн, які вона нібито заборгувала за кредитним договором. Однак, суд відмовив фінустанові і звільнив українку від необхідності платити борг.

Як виявилося, у 2014 році клієнтка отримала в "ПриватБанку" кредит на суму 500 гривень, які незабаром повернула. Однак, через 5 років виявилося, що жінка винна банку більше 18 тисяч гривень.

З них 0,00 грн. - заборгованість по тілу кредиту; 424 грн. - заборгованість по простроченому тілу кредиту; 0,00 грн. - заборгованість за нарахованими відсотками; 13534 грн. - начисленая пеня за прострочене зобов'язання; 3050 грн. - начисленая пеня за несвоєчасну сплату боргу, а також штрафи 500 грн. фіксована частина і 850 - процентна складова.

Швидше за все, сталася якась помилка, тому суд не знайшов підстав для стягнення величезної суми, якщо основний борг був погашений.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк заблокує переклади між картками для жителів Донбасу і Криму.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ПриватБанк влаштував у Дніпрі "атракціон щедрості", - пахне "розводом".

Також "Знай.uа" писав, експерти розповіли, на що українці витрачають всі свої гроші.