Жарти на тему "зимового путчу" все не стихають. Більше того, українці навіть активно підписують петицію до Президента України щодо організації "путчу".

Все почалось з того часу, коли нардеп від "Слуги народу" Ліза Богуцька заявила, що екс-президент України Петро Порошенко нібито готує "зимовий путч" в грудні. Українці одразу ж взялись жартувати на цю тему, - повідомляє інтернет видання Апостроф.

Наразі на сайті президента з'явилася петиція, в якій пропонується перенести путч з грудня на жовтень.

"Виділити кошти з держбюджету, Дмитру Ярошу для продюсерської діяльності під час народного опору", - йдеться в описі петиції. Вказано у

Петро Порошенко

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Окрім того, автори петиції жартома запропонували запросити до Києва для виступу групи "Брутто", "ТІК", Rammstein, а також українську співачку Олю Полякову з піснею "Королева ночі".

"А також вимагаємо підняти прожитковий мінімум до рівня зарплат депутатів Верховної зради, підняти зарплату вчителям до рівня європейських, знизити комуналку, повернути Україні Крим і Донбас", - пишуть автори петиції.

Станом на 10:00 під петицією поставили підписи понад тисячу громадян.

Нагадаємо, раніше мережу розсмішила влучна фотожаба на "зимовий путч Порошенко"

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ предотвратила теракт на концерте Квартала 95

Також "Знай.ua" писав, що Юзік зі "Слуги народу" займеться кнопкодавами в Раді