Український режисер Олег Сенцов, звільнений днями з російської в'язниці, подякував тим, хто сприяв звільненню політв'язнів, і попередив, що не даватиме багато інтерв'ю.

Про це стало відомо завдяки замулення Сенцова на спільній з Кольченко прес-конференції для українських ЗМІ.

"Ми дуже вдячні, що ви нас підтримували і допомогли врятувати. Ті люди, які ще залишилися там, наші полонені, полонені на Донбасі – я дуже сподіваюся, що їх теж зможуть витягнути. Я теж зроблю все, що в моїх силах. Крім наших полонених, там є росіяни, які теж борються за себе, за свою вільну Росію і нашу Україну – наші справжні брати. Там самі знаєте, що відбувається – і, зокрема, останні арешти, ці швидкі суди, і Костя Котів… Я б хотів, щоб ми їх не поділяли. Це теж в'язні Кремля. Всі ці 5 років я був спокійний, я був впевнений, що все буде добре", - заявив Сенцов.

Сенцов звернувся до журналістів: "Велика подяка всім українським ЗМІ за вашу роботу і вашу боротьбу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наш конфлікт з Росією – він багато в чому інформаційний. І проблема не в тому, що Путін напав на Україну, а в тому, що більшість росіян підтримують його там. Ця імперія будується на брехні – а єдиний спосіб боротьби з брехнею – це говорити правду".

Він також попередив: "Я не дуже люблю подібні заходи, якісь гламури, тусовки, бомонди – це для мене чуже і всі шоу, інтерв'ю, передачі мені не дуже цікаві.

Нагадаємо, моряк Ейдер згадав до дрібниць пекло путінського полону: "Летіли снаряди, один удар - і...".

Як повідомляв Знай.uа на кордоні з окупованим Кримом ФСБ затримала українців: "скрутили" на місці, що відбувається.

Знай.uа писав, прокуратура України готує Сенцову нове тортури: спитають за все.