Колишній в'язень Кремля Олег Сенцов розповів, що сумнівається, що в Росії відбудуться які-небудь зміни поки при владі перебуває Володимир Путін. Відповідну заяву було зроблено під час спільної прес-конференції з Олександром Кольченком.

"У 2014 році після Майдану у мене було прямо багато відчуттів, просто я бачив, як народ може змінити свою країну, народ може повалити цю владу, якою б сильною і залізобетонною вона не здавалася. Тому, потрапивши у російську в'язницю, розуміючи, що відбувається у цій країні, і знаючи, мені здавалося, що люди не можуть так жити, не захочуть жити так, це неможливо", – сказав він.

Сенцов зазначив, що у свій час вірив, що Росію можна змінити, але потім розчарувався.

"Але люди, які давно вже живуть в Росії, кажуть: "Ні, тут нічого не відбувається, це болото". А мені здавалося, що ні. Я пробув там п'ять років. Так, на жаль, це болото. Велика частина людей (але зрозуміло, що у мене було спілкування з певним контингентом), більшості все одно, їх це не хвилює, хтось заляканий яскраво, але таких людей небагато, більшості просто байдуже, тому це болото, і я не знаю, чи можливі якісь зміни. Але я ж знаю, що протести були, і до 14-го року, і після, і ось нещодавно хвиля протестів", – сказав українець.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Сенцов
Сенцов

Нагадаємо, звільненого з полону Кремля Клиха терміново перевели у військовий госпіталь.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Вишинський відтворив весь хід обміну полоненими.

Також "Знай.uа" писав, мама звільненого з катівень Путіна Сенцова приїхала з Криму до сина.