Зеленський приголомшив українців незвичайним кортежем: "Вперше бачу такий", відео

В мережі опублікували відео, на якому зображено кортеж українського лідера Володимира Зеленського під час візиту на Рівненщину. Даний ролик в мережі оприлюднила журналістка Вікторія Мамотюк.

У Києві знайдено тіло ізраїльського волонтера Барі Бонена: перші подробиці смерті іноземця

У Києві знайдено мертвим громадянина Ізраїлю, волонтера Барі Бонена. Громадянина Ізраїлю, відзначеного нагородами волонтера Барі Бонен знайдено без ознак життя. Бонена знайшли мертвим у квартирі в Києві, де він проживав, оскільки довгий час жив і працював в Україні. Про це написав у фейсбуці Юрій Бутусов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Презентація Apple 10 вересня: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max і багато іншого

Компанія Apple провела 10 вересня щорічну презентацію, на якій показала не тільки нові iPhone, але і інші гаджети, і деякі з них сильно змінилися. Apple показала три нові моделі iPhone під час презентації 10 вересня в театрі імені Стіва Джобса.

цигарки
цигарки

Прийшов час кидати: ціни на сигарети в Україні різко злетять, коли і на скільки

В наступному році ціна за тютюнові вироби, після прийняття законопроекту №1210 "Про внесення змін до Податкового кодексу України", може зрости в 2,5-3 рази. Передбачається збільшення ставки акцизного податку на сигарети, що призведе до зростання цін до 80-100 грн. за пачку.

Призначено головного військового прокурора замість Матіоса: Зеленський схвалив кандидатуру Віктора Чумака

В ГПУ місце звільненого Анатолія Матіоса займе Віктор Чумак президент вже погодив призначення. 10 вересня президент України Володимир Зеленський погодив призначення екс-нардепа Віктора Чумака заступником генерального прокурора — головним військовим прокурором України.