За минулу добу бойовики на Донбасі 19 разів порушили режим припинення вогню й відкрили вогонь по українцях.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

в районі проведення ООС
в районі проведення ООС

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ неподалік Катеринівки терористи обстріляли українських військових з автоматичного гранатомета, поблизу Кримського — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а також з озброєння БМП, станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, біля Новозванівки — зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, в районі Новотошківського — з міномета калібру 82 мм, озброєння БМП, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї, поблизу Майорська — двічі з міномета калібру 82 мм та стрілецької зброї, неподалік Попасної - з ручних протитанкових гранатометів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Зведення станом на 07:00 11 вересня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 10 вересня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 10 september 2019

Внаслідок обстрілів бойовиків було поранено чотирьох українських захисників. Ще двоє військовослужбовців отримали бойові травми.

Нагадаємо, мережею розлетівся чорний гумор про виживання в "ДНР", аж моторошно стає: "Захарченка вбили, але Пушилін ще живий..."

Також портал Знай.ua писав, що ЗСУ помстилися окупантам за кожне втрачене життя героїв: відео тріумфу.