Фігурант смертельної аварії на вулиці Сумській в Харкові з шістьма загиблими Геннадій Дронов, якого засудили до 10 років ув'язнення, прокоментував свій вирок.

Відповідне відео опублікували "ФАКТИ".

Як відомо, Дронова вже етапували в колонію на Полтавщині. За словами ув'язненого, рішення суду було не юридичним висновком.

Зайцева та Дронов
Зайцева та Дронов

"Це справді велика трагедія, і люди, які постраждали, я їм співчуваю і досі переживаю. Але все ж, все це (рішення суду, – УНІАН.) було не юридичним висновком. Це емоційний висновок у зв'язку з резонансом". Геннадій Дронов

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що обоє обвинувачених у резонансній ДТП на харківській вулиці Сумській під час відбування покарання будуть працювати і отримувати зарплату.

Як повідомляється, Геннадій Дронов, який відбуває покарання у колонії мінімального режиму на Полтавщині, де більшість ув'язнених — винуватці ДТП, займатиметься збором буряків і сятиме озимі. За це він отримуватиме п'ять тисяч гривень в місяць.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", апеляційний суд Харківської області завершив розгляд апеляційних скарг Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Також портал "Знай.uа" писав, що у скандальній справі Олени Зайцевої, яка збила на смерть людей на пішохідному переході, з'явилися нові обставини.