На окупованій території України українські військові ліквідували польового командира терористів на Донбасі Олексія Троцая з позивним "Лев".

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

За інформацією Анатолія Штефана, бойовик помер у реанімації після отриманих поранень.

Смерть сепаратиста підтвердив один з лідерів незаконних військових формувань Олександр Ходаковський. За його словами, Троцай отримав смертельні поранення при спробі вивезти загиблого соратника з поля бою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відомо, що Олексій Троцай родом із селища Очеретяное Донецької області. Працював у міліції, був аграрним підприємцем. Після початку конфлікту на сході вступив у терористичну угруповання "ДНР".

в районі проведення ООС
в районі проведення ООС

У зоні бойових дій на Донбасі 11 вересня загинули двоє українських військових, ще один зазнав поранення, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил. За цими даними, підтримувані Росією бойовики 18 разів порушили режим припинення вогню, обстрілюючи позиції Збройних сил України в тому числі і з заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння.

Нагадаємо, мережею розлетівся чорний гумор про виживання в "ДНР", аж моторошно стає: "Захарченка вбили, але Пушилін ще живий..."

Також портал Знай.ua писав, що ЗСУ помстилися окупантам за кожне втрачене життя героїв: відео тріумфу.