Стало відомо, що глава військово-цивільної адміністрації селища Зайцево Володимир Весьолкін опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram цікаве фото з прифронтової зони.

Так, на ньому зображена купюра номіналом у 50 російських рублів з написом на ній.

"Як вже з**бало це ДНР", - написано на купюрі.

Весьолкін підкреслив, що співчуває автору.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Коли тобі нудно, пам'ятай, що хтось живе в цієї ж*пе! Я не сміюсь, я співчуваю з гумором автору фото…", — сказано в повідомленні.

Також слід підкреслити, що Володимир Весьолкін балотувався у Верховну Раду України по 51-му виборчому округу, але не пройшов. Він військово-цивільної адміністрації селища Зайцево, по якому проходить лінія фронту. Тут розташовуються також дві виборчі дільниці, які залишилися на підконтрольній української влади території. Вони розташовані у сірій зоні.

Нагадаємо, що глава "ДНР" Пушилин поклав око на землі мирного населення.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-командир незаконних військових формувань "ДНР" Ігор Гиркин-Стрільців на своїй сторінці в соцмережі зробив важливу заяву.

Також портал Знай.ua писав, що Гиркин оголосив про відступ терористів.