У Кирилівці зараз погода так і шепоче. Одним словом - справжній рай. Ті, хто зараз тут відпочиває від оксамитового сезону отримують справжнє задоволення.

Про це повідомляє Кирилівка.Укр. Редактор Євгеній Смельчаков розповів, що у ці дні погода просто ідеальна для відпочинку на морі.

"Погода так і шепоче. Темперетура повітря +24, вода +20, на морі повний штиль. Відпочиваючих досить багато. Баз відкрито три десятка", - розповів Євген.

Тут запустили сучасну онлайн погодну станцію, яка відображає дані про погоду в Кирилівці в реальному часі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ініціаторами встановлення станції стали сімейний курорт-готель "Пересип" та редакція НИАП Кирилівка.Укр. Нове обладнання передає дані кожні 5 хвилин і відображає їх у реальному часі на сайті видання.

Всі бажаючі туристи можуть з легкістю визначити погоду на курорті і орієнтуватися не тільки на картинку з онлайн веб-камер, але і на конкретні цифри погодних даних - температуру повітря і води, швидкість і напрям вітру, пориви вітру, вологість, точку роси і т. д.

"Наші відпочиваючі з допомогою високоякісних пляжних веб-камер вже змогли переконатися в тому, що ситуація з інсинуаціями в ряді ЗМІ щодо кількості медуз - лише чистої води фейк, і узбережжі не завалено медузами, а відпочиваючі спокійно купалися і засмагали навіть в моменти, коли деякий колчество медуз і з'являлося на узбережжі. Погодна станція - це ще один крок курорту і сучасних готелів назустріч споживачеві тепер ми зможемо донести більше дійсно чесних даних з перших рук", - прокоментував встановлення станції Євген Сміливців.

Нагадаємо, Кирилівку накрило цунамі, ось він - Апокаліпсис: люта стихія потрапила на відео.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці