Національний український залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" продемонструвала новий плацкартний вагон. Жахи нікуди не поділися, вагони лише покрили новеньким пластиком. І за це задоволення з державного бюджету пішло, на секундочку, 10 мільйонів гривень.

Про цю новину стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Новини країни".

"В Фейсбук компанії виклали фото відремонтованого плацкартного вагона за 10 млн гривень. Поки темпи ремонту зовсім не вражають: 3 вагони на рік при тому, що необхідно виконати таку ж роботу з 210 вагонами. Таким чином всі склади оновляться за 70 років", - підписали пост в Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Відомо, що в публікації було викладено ще й знімки нових вагонів. Тільки полюбуйтеся на цей "європейський" рівень сервісу. Дійсно, чиновникам "Укрзалізниці" варто звернути увагу хоча б на якість польських поїздів.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" придумала нездорові "розваги", пасажири змушені страждати.

Як повідомляв Знай.uа особистий вагон Кравцова змусив українців ридати, Укрзалізниця догодила голові: "золотий Унітаз з педалькой".

Знай.uа писав, "Укрзалізниця" буде ловити "злодюжок" з повітря, навіть винищувачам не наздогнати: подробиці.