Деколи люди навіть не підозрюють, що є носіями інфекцій, які здатні викликати безпліддя, невиношування вагітності, вроджені вади та ін. Здебільшого хвороби, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), довгий час протікають безсимптомно.

Та варто пам’ятати: на ранніх стадіях подолати проблему не складає особливих труднощів.
Експерти ДІЛА склали унікальну діагностичну програму 168 «Партнерська турбота розширена». Програма розрахована на пару та включає повний комплекс досліджень, які дозволять:

  • визначити ВІЛ статус;
  • підтвердити або спростувати:

Хламідіоз;

Гонорею;

Трихомоніаз;

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Мікоплазмоз;

Сифіліс;

Гепатити В і С.

Дослідження рекомендовано:
🔹 при частій зміні сексуальних партнерів;
🔹 після випадкового/незахищеного статевого контакту;
🔹 для людей, що входять у групи ризику (наркоманія);
🔹 якщо є механічні пошкодження слизової оболонки статевих шляхів.

Щоб з’ясувати, чи вам нічого не загрожує, відвідайте одне з відділеннь ДІЛА!

Щомісяця компанія ДІЛА відкриває нові відділення. Вдячні клієнти відзначають, що тепер візити в лабораторію стали зручніше, так як відділення ДІЛА розташовані поблизу дому або роботи.

Ще не минула перша декада вересня, а компанія вже відкрила два нових відділення:

1) ☑️ м. Київ, вул. Ломоносова, 52/3

2) ☑️ м. Київ, проспект Навої, 69

Також відбулося масштабне оновлення і розширення відділення за адресою: м. Київ, проспект Гагаріна, 9. В оновленому відділенні багато простору, дитяча зона і спеціальна дитяча каса. Для лівобережних киян резонансно те, що вже в жовтні в цьому відділенні відкриється перший кабінет спермограми на Лівому березі Києва.

Медична лабораторія ДІЛА вже більше 20 років займає лідируючі позиції на українському ринку. Довіру клієнтів та партнерів компанія завоювала завдяки незмінно високій якості результатів лабораторних досліджень і високим стандартам медичного сервісу. Всі виробничі процеси відповідають Міжнародним та Національним стандартам. ДІЛА - найбільш сертифікована українська медична лабораторія.

Команда ДІЛА складається з 1000 високопрофесійних фахівців. Компанія на постійній основі проводить навчання і удосконалює практичні навички своїх співробітників.

Дбайливий персонал швидко і безболісно виконує маніпуляції, так що досвід взаємодії з ДІЛА - це не тільки експертність і гарантія безпеки, але, в тому числі, комфорт і оперативність.

Найменших клієнтів ДІЛА заохочує бути хоробрими і нагороджує спеціальними дипломами Супергероїв та Принцес.

Результати досліджень в найкоротші терміни Ви можете отримати в будь-якому відділенні ДІЛА, на сайті Компанії або в мобільному додатку через особистий кабінет.

В розділі контакти на сайті компанії можна ознайомитися з розташуванням відділень, прокласти маршрут на карті і подивитися рівень завантаження.

ДІЛА пропонує скринінгові програми - оптимальний комплекс досліджень для оцінки функціонального стану окремих органів і систем та стану здоров'я в цілому.

Протягом місяця клієнти компанії можуть замовити додаткові дослідження на основі зданого раніше біоматеріалу.

Мобільний додаток ДІЛА і послуга попереднього запису допоможе заощадити найцінніший ресурс - час. Зателефонуйте за номером 0800217887 і виберіть зручний день і час для візиту в лабораторію.

Піклуйтеся про своє здоров'я разом з лідером якісної лабораторної діагностики.

Всю необхідну інформацію про дослідження можна отримати за телефонами Єдиної інформаційної служби ДІЛА: 0800217887, 0800752180.