16 вересня, мати президента України Володимира Зеленського Римма Зеленська відсвяткувала своє 69-річчя. У День народження вона отримала неоднозначне привітання, яке викликало бурхливу реакцію в мережі.

Криворіжці зняли відео, на якому у віршах привітали маму Зеленського з днем ​​народження. У привітанні звучать слова: "Спасибі за сина, народ йому вірить".

Батьки Володимира Зеленського

Ролик з вітанням опублікували на каналі Maru Sea Productioт. На ньому представники всіх вікових категорій українців, які подають себе як звичайних людей зі звичайною зарплатою і під спокійну музику розхвалюють президента, який дав їм можливість "дихати свободою".

Зняті на відео люди висловлюють підтримку матері Зеленського і самому президенту, оскільки їм доводиться не легко: з травня їх обговорюють по всьому світу. У відео говориться про те, що яким успішним би не був Володимир Зеленський, за всіма його діями все-одно стоїть Римма, яка народила його і виростила справжнім чоловіком.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Римма Зеленська

Дехто навіть висловлює бажання обійняти матір українського лідера, яка стоїчно переносить шквали негативу і критики. "З днем ​​народження, мама нашої країни. Спасибі за сина", - заявили на відео.

У соцмережах бурхливо обговорюють скандальний ролик, який викликав далеко не однозначну реакцію. Багато хто із коментаторів проводить паралелі із Радянським союзом та Білоруссю.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський признався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський дав прочухана двом помічникам Богдана

Також "Знай.ua" писав, що Пристайко з команди Зеленського пояснив, що перешкоджає звільнити решту українців