Що означає ім'я Костянтин

Раніше Костянтин було римським родовим прізвиськом від слова «constans», що перекладається як «постійний». Не дивно, що найчастіше Костянтини бувають консерваторами.

Який характер у Костянтина

Це дуже яскравий і загадковий чоловік, впевнений у собі. Він стане відмінним начальником, тому що може вирішувати проблеми, тільки коли кермо в його руках. Костя уважно всіх вислухає, але сам вирішить, як вчинити правильно. Він добрий і добре ставиться до людей, може нічого не вимагати взамін за допомогу.

Значення імені Костянтин

Маленький Костя не такий сміливий, він багато чого боїться, це треба буде вирішити батькам. Багато в чому саме вони формують його волю. Але він дуже допитливий з хорошою фантазією. В юному віці може писати вірші, малювати, любить гуляти на природі і дуже добре ставиться до тварин.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дружину собі намагається знайти таку, яку хочеться постійно захищати. Він буде добрий до її родичів і дітей, навіть якщо вони не його. Але буде дуже сумувати, якщо в будинку не буде домашнього улюбленця.

Сумісність з жіночими іменами

Найкраще відносини складаються з жінками на ім'я: Анна, Вікторія, Євгенія, Інна, Любов, Поліна, Парасковія, Римма, Софія, Жанна

Погано і важко будуються відносини з володарками ім'я: Олександра, Вероніка, Ірина, Клавдія, Марина, Наталія, Ольга, Таїсія

Знамениті Костянтини:

  • Костянтин I — грецький король (1913—1917, 1920—1922 рр.) з династії Глюксбургів.
  • Костянтин I — митрополит Київський та всієї Руси був хіротонізований у єпископи 1155 року, до Києва прибув 1156 року.
  • Костянтин II — митрополит Київський і всієї Руси у 1167—1169 роках.
  • Костянтин — вісімдесят восьмий папа Римський (25 березня 708—9 квітня 715), за походженням сирієць.
  • Константин (Баган) — український митрополит
  • Костянтин — грузинський цар.
  • Костянтин Великий — римський імператор, перший християнин на троні.
  • Костянтин Василь Острозький — український князь, магнат, воєнний, політичний і культурний діяч, меценат Великого Князівства Литовського.
  • Костянтин Шотайович Меладзе — український композитор і продюсер грузинського походження
  • Професор Костянтин Дмитрович Ушинський — український та російський педагог українського походження, кандидат юриспруденції і правознавець, один із засновників педагогічної науки та народної школи у Російській імперії.
  • Костянтин Петрович Стогній — український телеведучий, автор програм «Вовремя», «Надзвичайні новини», «Країна має знати», засновник та президент міжнародного кінофестивалю «Золота пектораль», публіцист та продюсер.

Листівки і поздоровлення з днем Костянтина

Хай Костянтину життєву дорогу
Встеляють небесні зірки,
І ангел твій хоронитель,
Хай буде з тобою завжди!
Щоб ти кожної миті відчув
Богородиці щиру опіку.
Бог з неба тобі хай дарує
Щастя, здоров’я і довгого віку.

Мій коханий, серце моє,
Як ти щасливий — щасливі ми обоє,
Як ти сумний — то й я не засміюся,
За тебе, кожен вечір я молюся:
Хай Господь Бог тебе з небес благословляє,
Шле добру долю, та у всьому помагає,
А ангел-покровитель запалить твою зорю,
З Днем Ангела Костянтин, я тебе люблю!

Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже від біди Вас повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня лиш з Костянтином буде.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.