В Україні вже з 1 жовтня стартує призначення субсидій на опалювальний період 2019-2020 років. Українцям розповіли, які зміни чекають на субсидіантів, кого призначать і де отримувати нараховані кошти.

Субсидії
Субсидії

Для громадян, у яких в неопалювальний період не відбулося змін, нарахування субсидії буде проведено автоматично, без подання заяви та декларації до управління соціального захисту населення. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Субсидіанти
Субсидіанти

Всім іншим субсидію призначать тільки після подання нової заявки та декларації, якщо в складі домогосподарства є:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1. Особи, які досягли 18-річного віку за станом на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії і в цьому періоді:

-за інформацією ДФС, у Пенсійного фонду України взагалі відсутні доходи, які враховуються при призначенні субсидії;

-або вони отримували середньомісячний сукупний дохід менше, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії; і / або вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування у розмірі не менше мінімального, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

2.Внутрішніх переміщені особи.

3. Особи, члени сім'ї яких не зареєстровані за адресою домогосподарства.

4. Особи, які є орендарями житлових приміщень.

5. Особи, зареєстровані в житловому приміщенні, але фактично в ньому не проживають.

субсидія
субсидія

Якщо є такі, які вказані в переліку, рішення про призначення або відмову в житловій субсидії приймається районною комісією на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства.

Нагадаємо, дніпрянам влаштують "темну": коли і в яких районах міста не буде світла.

Як повідомляв Знай.uа "Перезапуск" від садочків до вишів: у Зеленського готують нове життя українським дітям.

Знай.uа писав, Україна без документів: у Кабінеті міністрів знають, як заощадити 100 мільйонів.