В Україні подорожчає "блакитне паливо". Спочатку Нафтогаз збирається збільшити вартість для промислових споживачів, проте на черзі, швидше за все, звичайні громадяни.

Цю інформацію повідомили у прес-службі НАК.

Там розповіли, що починаючи з 1 жовтня, "блакитне паливо" для промислових споживачів подорожчає на 4,9-5,6 відсотка, порівняно з першим місяцем осені.

Нафтогаз України
Нафтогаз України

"Більш точна цифра в даному випадку залежить від умов оплати і обсягів закупівель палива. Тому цінова пропозиція Нафтогазу для даної категорії споживачів коливається в межах від 8,99 до 5,458 гривні за кубометр (без витрат на транспортування і без ПДВ)". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У зв'язку з цим, тарифи можуть підвищитися і для пересічних громадян. Втім, українці і так відчують подорожчання для промислових споживачів, оскільки це відобразиться на вартості товарів і послуг.

споживання газу
споживання газу

Нагадаємо, тарифи підкрутять до небес: скільки українцям доведеться платити за воду.

Як повідомляв Знай.uа, субсидії, пенсії і стипендії: влада готує тотальну перевірку для українців — хто може попрощатися з виплатами.

Знай.uа писав, скасування пайового внеску: як зміниться ціна, і кинуться українці купувати квартири.