Українські військові провели німецький тест стабілізатора гармати танка Т-64БВ. На край гармати поставили келих з пивом, і для успішної перевірки потрібно виконати маневри, не проливши при цьому напій. Випробування на Львівському бронетанковому завершилися успішно. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Олексій Бобовников.

"Найправильніша перевірка роботи стабілізатора пушки - це пивом. Напевно багато хто бачив, як це робили німці, але у Львові з нашими танками зробили не гірше))", - повідомив в Facebook танкіст, учасник бойових дій Олексій Бобовніков.

Він і поділився відео випробувань від Львівського бронетанкового заводу. На край гармати поставили келих з пивом. Для вдалого тестування необхідно було виконати маневри, не проливши при цьому хмільний напій. І, як свідчить відео, військові зробили це ідеально.

Самая правильная проверка работы стабилизатора пухи - это пивом. Наверняка многие видели как это делали немцы, но во Львове с нашими танками сделали не хуже))

Geplaatst door Oleksiy Bobovnikov op Zondag 22 september 2019

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці після епічного відео не встояли і почали коментувати відео в мережі.

"Головне розганятись і гальмувати обережно. Інерцію жоден стабілізатор не прибере)", "А сколько дублей было? Вряд-ли был только один бокал)", "Щоб не розлить пиво, його треба помістити в спеціальний контейнер, який знаходиться в середені механіка водія", - коментують користувачі.

Нагадаємо, що у штабі ООС розповіли про відвід сил на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомого бойовика по кличці "Боцман" страшна кара.

Також портал Знай.ua писав, що на Донбасі українські військовослужбовці зловили високопоставленого бойовика.