Державна фінустанова "ПриватБанк" після масштабного збою функціонує у штатному режимі і не відчуває зменшення коштів клієнтів. Про це заявила перша заступниця голови Національного банку України Катерина Рожкова.

Крім того, останнім часом ПриватБанк постійно потрапляє у грошові скандали, коли українцям морочать голову через гроші.

Відділення ПриватБанку
Відділення ПриватБанку

"Зараз він почувається прекрасно. Просто такий збіг - п'ятниця 13-е. Іноді таке буває - технічний збій", - заявила Рожкова.

Фахівець банківської справи впевнена, що банк відреагував досить оперативно і усунули технічні неполадки максимально швидко: "Він сповістив не лише своїх клієнтів, а й регулятора про те, що є така ситуація, але вона під контролем".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Рожкова підкреслила, що банку вдалось відновити роботу впродовж шести годин і тепер працює у звичайному режимі і відтоку коштів клієнтів не відчуває.

Відділення ПриватБанку
Відділення ПриватБанку

Як відомо, у п’ятницю 13 вересня у роботі додатку Privat24 відбувся масштабний збій. В клієнтів банку виникали труднощі з платежами у "Приват24", оплатою в Інтернеті, зарахуванням коштів на картку, роботою банкоматів, а також оплатою у POS-терміналах.

А вже наступного дня всі банківські система обслуговування клієнтів та електронні розрахунки запрацювали.

Нагадаємо, що ПриватБанк не на жарт розгнівав українців - грошей як і не було: "Без попередження".

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк прибрав улюблену функцію українців: масові скарги розривають Мінфін.

Також портал Знай.ua писав, що "ПриватБанк" розпрощався з "полуничкою".