Що означає ім'я Євдокія

Ім'я прийшло з Візантії від слова «еудокіа», а в перекладі воно означає «благовоління». Коли християнство поширилося на Русі, ім'я теж стало популярним. Часто ще є форма Явдоха. Покровителькою імені є велика княгиня Євдокія Московська.

Який характер у Євдокії

У дитинстві Євдокія дуже вперта, нікого крім батька не слухає, швидко ображається і часто вередує. Їй все цікаво, вона дуже допитлива, хитра й вигадлива. Вчиться швидко і з цікавістю, але не опиняється серед перших через те, що непосидюща.

Значення імені Євдокія

В сім'ї Євдокія дуже добра і господарська, вона піклувається про сім'ю і вміє йти на поступки, щоб уникнути конфліктів. Але все одно слухає тільки своє серце. Життя у неї може бути з труднощами, але Євдокія долає все і добивається бажаного. Подруг у неї не багато, працювати не дуже любить, але виконає обов'язки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Після заміжжя вона звільняється з роботи, хоча будинком не дуже любить займатися, а дітей віддасть в дитячий садочок. Найбільше часу приділяє різним заходам, подорожам, стежить за зовнішністю та модою.

Сумісність з чоловічими іменами

Найкраще відносини складаються з чоловіками по імені: Корнилій, Семен

Погано і важко будуються відносини з володарями імені: Тимофій

Листівки і поздоровлення з днем Явдохи

Сьогодні, Євдокіє, для тебе
Сміється сонце прямо з неба
І ніжно пахнуть квіти,
Його теплом зігріті.
І дятел на світанні
Відстукав привітання,
І мишка – шкряботушка,
Посмикала за вушко,
І котик походжає —
Тобі добра бажає.

Сьогодні в Твій День Ангела, ми хочемо побажати:
Щоб у житті Твоїм було багато свята,
Завжди щоб радість і достаток несло з собою майбуття,
І щоб наснагу і здоров’я Ти мала на усе життя.
Хай Євдокія свята піклується про Тебе,
Охороняє від біди, задовільня усі Твої потреби.
Добром наповниться Твоє буття, здійсняться усі мрії,
Крокуй із мудрістю в життя, цього бажають Тобі рідні.

Ми вітаємо Євдокію!
Адже іменини у неї.
Завжди добро — її стихія,
Адже знає — «істина — моє»!
Бажаємо ми їй милуватися
Красою ласкавою квітів.
Мріям бажаємо виконуватися.
Бажаємо — нехай йде любов!

Євдокія люба, мамина втіхо!
Іскрися здоров’ям, дзвіночками сміху –
Щоб радість і щастя тебе обнімали,
Щоб ангели Божі тебе вберігали!

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.