У Києві стався інцидент, який сколихнув не тільки столицю, а й всю Україну. Так, персонал одного з відомих київських закладів відмовився обслуговувати компанію учасників АТО українською мовою. Окрім цього, військових під час конфлікту ображали не тільки співробітники закладу, але й самі відвідувачі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив один з координаторів громадської організації "С14" Сергій Мазур.

Як відзначається, під час відпочинку в закладі під назвою "Портер Паб" ветерани АТО ввічливо попросили персонал закладу звертатися до них українською мовою, але на це отримали відмову.

"Їдьте у Львів і там розмовляйте на своїй українській. Село. Селюки. Якщо коротко, то це позиція закладу "Портер Паб". Після прохання наших знайомих ветеранів і патріотів звертатися до них державною мовою, в обслуговуванні взагалі відмовили. При цьому таке беззаконня підтримали й деякі нетверезі "постійні клієнти", - написав Мазур.

Також АТОвець додав, що адміністрація закладу направила до них двох охоронців, які намагалися пояснити, що не варто наполягати на обслуговуванні українською мовою. Після цього у "Портер Паб" приїхала поліція. А також заклад відвідали і члени громадської організації "С14".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Едьте во Львов и там разговаривайте на своём украинском. Село. Селюки.» Якщо коротко, то це позиція закладу ПортерПаб...

Geplaatst door Сергій Мазур op Zaterdag 21 september 2019

Нагадаємо, що сім'ям загиблих у страшному ДТП під Одесою допоможуть грошима.

Як повідомляв портал Знай.ua, харків'янин на шаленій швидкості влетів в яму комунальників Кернеса.

Також портал Знай.ua писав, що на Львівщині автобус переїхав труп.