Злодії стають усе нахабнішими і тепер крадуть не лише колеса й магнітоли авто, пише Рoliteka.

автомобілі
автомобілі
Ранок для власника Mitsubishi Outlander, який припаркував свій позашляховик в одному з дворів Харкова, виявився досить сумним.

Коли він побачив своє авто, то, напевно, відчув чималий шок, оскільки нахабні злодії вночі вкрали двоє дверей. Чому не спрацювала сигналізація і навіщо злодіям потрібні були двері, важко сказати. Утім користувачі припускають, що, швидше за все, вони знадобилися для післяаварійного ремонту схожого автомобіля, а можливо, навіть такого самого точно.

Користувач Ruslan Polischuk днями оприлюднив допис про інцидент у соцмережі і цим самим попередив українців.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Пост — предупреждение автовладельцев.2019.09.14 в 06:24 по Миколайчука между домами катался вор-вандал в поисках машины для ограбления. Под одним домом вор-вандал разбил стекло машины из “самострела” и “ограбил” её. Скажу сразу, что очень похожий персонаж уже несколько раз светился по камерам за подобным занятием на Березняках. Может кто его видел или знает? Почему он “ограбил” машину не сразу, а все время двигался? Потому, что ему постоянно мешали люди (выходили из подъезда, проходили мимо), все эти эпизоды попали под вырез. Оригинальное видео 20 минут.UPD. Выяснилось, что ему ничего не удалось украсть.Берегите свои лошадки, ставьте в конюшни или охраняемые площадки:)

До слова, користувач мережі виклав змонтоване відео тривалої процедури, яку проробляв грабіжник з автомобілями, запаркованими під одним з житлових будинків.

У соціальній мережі Facebook з’явилося відео процесу пограбування.

Завдяки встановленій на будинку камері вдалося обчислити особливо небезпечного грабіжника, який вже давно орудує на районі.

телефонні шахраї
телефонні шахраї

Шахрай довго придивлявся до жертви і заглядав у вікна всіх припаркованих авто. Вибравши саму цікаву для себе, він сховався в кущах і за допомогою пострілу пробив скло, яке надалі легше було видавити ліктем. Повозившись рукою всередині авто, він втік з місця злочину.

Патрульні відзначають, що дуже важливо, щоб потерпілий власник міг надати документи на викрадені речі або особливі прикмети цих предметів. Такі речі часто спливають на барахолках і в уцененках, а також на ринках запчастин.

Нагадаємо, одесит потрапив на гачок до бувалого афериста: замість нових коліс - дірка від бублика.

Як повідомляв портал Знай.ua, аферисти грабують українців за новою схемою.

Також Знай.ua писав, як шахраї наживаються на безготівкових розрахунках.