Погода в Україні на кінець робочого тижня змінитися із сухої і сонячної на дощову. Холодний дощовий фронт, який заявився в країну із заходу, просунеться до східних кордонів, методично поливаючи кожен регіон. Про це повідомив Укргідрометцентр.

Так у четвер, 26 вересня, проливні дощі просунуться вглиб України і заполонять собою більшу частину країни, включаючи частину південних і північних регіонів. Опадів не прогнозується лише на південному сході. Температурний режим збережеться на рівні 25 вересня і повітря по всій Україні прогріється приблизно рівномірно – +14…+16 градусів, на півдні країни буде трохи тепліше, – до +19 градусів за Цельсієм.

У п'ятницю, 27 вересня, дощі покинуть територію північних регіонів країни і Волині, сухо буде і на східних кордонах України. На решті території прогнозується вогкість і дощовою. В цілому похолоднішає ще на 1-2 градуси.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у чорнобильській зоні восени зацвіла рідкісна рослина - агалік - трава гірська.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Запоріжжі дерева, мабуть, переплутали осінь і весну через тривале тепло і почали активно розпускатися.

Також портал Знай.ua писав, що українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.