Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у четвер, 26 вересня. Порівняно з показниками у середу, 25 вересня, гривня значно зміцніла в своїх позиціях, її показник – 24,12 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 26 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2412,0199 гривні;

- 100 євро – 2648,8803 гривень;

Таким чином, долар став дешевше ще на 8 копійок. При цьому євро також знизився в ціні на 15 копійок.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.