У четвер, 26 вересня, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відніме у каналу "112 Україна" ліцензії на цифрове мовлення. Про це повідомляє сайт каналу.

Так, представники "112 Україна" каналу не сумніваються в негативному рішенні регулятора, так як вважають очевидну політичну заангажованість Національної ради "та його готовність служити будь-якій владі".

У липні поточного року у деяких членів Нацради завершилися повноваження, що визнала Верховна Рада України. Завдяки чому, при прийнятті рішення, орган перевищує свої повноваження. Однак Національна рада це не хвилює. Вони абсолютно не приховують того, що досить тривалий час жадають закриття каналу.

"Заяви члена Нацради Костинського про те, що Нацрада "закриє гештальт", позбавивши "112 Україна" ліцензій, в черговий раз підтверджують, що рішення в Нацраді приймаються заздалегідь, без будь-якої демократичної процедури, що є нонсенсом для демократичної держави", - заявляють співробітники каналу.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Слід зазначити, що позбавлення ліцензії каналу раніше забороняв суд. Однак суд скасував заборону після того, як на самих суддів почали впливати влади.

За словами працівників "112 Україна" телеканалу, для того, щоб прикрити незаконні дії Національної ради влада утворила мітинг з понад 300 підкупленими "активістами".

Телеканал зажадав у Нацради не позбавляти ліцензії на цифрове мовлення. Також працівники даного каналу закликали владу не боятися вільних ЗМІ і забезпечити право глядачем вибирати, який телеканал дивитись.

Нагадаємо, що Топалов затягнув Тодоренко на путінський телеканал.

Як повідомляв портал Знай.ua, ведуча "Орла і Решки" Аліна Астровська з командою не може повернутися в Україну.

Також портал Знай.ua писав, аналогове телебачення кануло в лету.