В Донецькій області водій легковика порушив ПДР та скоїв жахливу ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” та зіткнувся там з іншим авто. Внаслідок аварії загинуло двоє дорослих та 6-річна дівчина. Окрім цього, до лікарні госпіталізовано двох жінок.

Як відзначається, сталася ДТП в Слов’янському районі на виїзді до Харківської області. Там водій автомобіля ”Хюндай” не впорався з керуванням та виїхав на “зустрічну”, де зіткнувся з легковиком ”Тойота”.

Винуватець аварії та його пасажири: 31-річна жінка та її 6-річна донька - померли на місці. Родина мешкала у Слов’янську. Дві жінки - пасажири автомобілю "Тойота" госпіталізовані до лікарні. Водій "Тойоти" не постраждав.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що жінка хотіла викрасти автомобіль, але не вийшло. У Запоріжжі поліцейські знайшли злодійку біля паркану, не змогла поїхати далеко.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київській області чоловік став жертвою недбалості поліції.

Також портал Знай.uа писав, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. У страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.