Наймолодша в Україні мама 13-річна Таня Лучишин наразі живе з однорічною донькою і братом-першокласником в орендованому житлі. Раніше вона проживала в багатодітній родині з мамою і вітчимом, де вся сім’я тулилася в крихітній кімнатці.

Семикласниця з Борислава Львівської області минулого року народила донечку Діану, якій 17 вересня виповнився рік. Про це повідомляє видання Politeka.

Таня Лучишин з мамою та дочкою

Мама Тані і бабуся однорічної Діани 32-річна Анна розповіла, що зараз Таня ходить в школу, але коли зроблять розклад для індивідуального навчання – буде займатися вдома. Вдень з дитиною сидить бабуся.

До недавнього часу вся родина жила разом на 40 квадратних метрах. Без зручностей і особистого простору жили Таня з донькою, її мама зі своєю молодшою ​​дочкою Вікою, якій зараз півтора року, чоловіком і ще чотирма синами. Оскільки місця для всіх не вистачало, то Тані з донькою зняли кімнату в сусідньому під’їзді за 500 гривень. Туди перебрався і її молодший брат-першокласник.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Таня Лучишин

Батько однорічної Діани, 15-річний Остап, який є двоюрідним братом Тані, у всьому намагається допомагати, регулярно приносить гроші для дитини.

Таня розповідає про нелегке життя і про свої майбутні плани: виїхати в Польщу після закінчення навчання і заробляти там на квартиру. Хоче мати окреме житло для себе доньки.

"У мене одна мрія – мати свою окрему квартиру", – говорить Таня. Таня Лучишин

Таня Лучишин

Раніше в міськраді обіцяли дати житло, говорить мама Тані Ганна, але квартири так і не дочекалися. Ремонт також не допомогли зробити – зараз сім’я живе в аварійному будинку.

Про створення сім’ї 13-річна мама не думає, зараз основною метою для неї є навчання і плани на свою квартиру.

Нагадаємо, раніше 12-річна мати зізналася, хто батько малюка

Як повідомляв портал "Знай.ua", Інтер влип у серйозний скандал через шоу з 12-річною мамою

Також "Знай.ua" писав, що результат ДНК-тесту шокував, справа наймолодшої мами України