На території тимчасово-окупованого Донбасу люди живуть у тотальній бідності та розрусі.

Про це пише видання POLITEKA з посилання на користувача соцмережі Twitter з псевдонімом Igor Girkin, який опублікував вражаючі знімки з Донбасу.

"Донецьк. Будні гетто, 26 вересня", — йдеться у підписі до публікації.

Знімки з окупованого Донецька дійсно пригнічують: на них можна побачити, як зубожілі через дії росіян пенсіонери шикуються в чергу для того, щоб отримати миску каші і буханець явно несвіжого хліба.

На обличчях людей чітко видно скорботу, смуток і будь-яку відсутність надії. Деякі користувачі в коментарях співчувають пенсіонерам, а інші впевнені, що це їм покарання за участь у так званих “референдуми”, які проводилися у 2014 році.

“Не шкода… Гнійник є гнійник”, “Самі хотіли”, Знайомі, чиї родичі знаходяться в окупації, кажуть що в 2014р була взагалі жесть. Найскладніше в Луганській області”, ” це реально? Там їжу роздають?”, “Сумно. Не усі там сепари і любителі рашки”, – пишуть вони у коментарях під опублікованими знімками.

Нагадаємо, працюють під прикриттям: у Міноборони терміново попередили про секретне лігво бойовиків, чого треба остерігатися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", терористи Путіна нахабно атакували ЗСУ, незважаючи на угоду: без втрат не обійшлося.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський показав "зуби" і зірвав ширму дружби: що продемонструвала стенограма розмови з Трампом.