Наступного тижня у Киэвы відбудеться масова акція протесту – сотні, а то й тисячі учасників всеукраїнського руху АвтоЄвроСила, зберуться під стінами Верховноъ Ради.

Євробляхери не збираються забути про свої вимоги і готують нову масштабну акцію, щоб нагадати владі про них і показати, що власники нерозмитнених авто не збираються здаватись.

Уже за кілька днів, у середу, 2 жовтня євробляхери запланували провести у Києві черговий мітинг, щоб нагадати “автоолігархам” про свої вимоги. Про це власники нерозмитнених авто повідомили на Facebook-сторінці ГО АвтоЄвроСила.

У своєму зверненні, євробляхери закликали всіх небайдужих вийти на акцію, щоб нарешті вирішити питання доступного розмитнення для кожного українця.

Зазначається, що запланована акція пройде 2 жовтня в столиці під стінами Верховної Ради. Збори активістів о 6:00.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Євробляхери вимагатимуть скасовувати акциз, знизити ставку на розмитнення та усунути від з влади “автоолігархів”, лобістів та чиновників, яких вони вважають причетними до корупції.

Серед вимог євробляхерів – звільнення з посад голови митниці Нефьодова, а також його помічників: Назаренка і Власова.

Також активісти вимагають переглянути ставки розмитнення.

“Наша Акція- для кожного громадянина, який хоче купити якісний автомобіль. На українських номерах. Купувати найкращі автомобілі по своїй кишені, без боргів та кредитів.

Це- реальний шанс громадського суспільства захистити свої інтереси та показати "автоолігархам", що ми контролюємо, що народ сильніший, народ переможе!”, - йдеться у зверненні євробляхерів.

Друзі давайте нарешті вирішимо питання доступного розмитнення для кожного українця! Нижче - перелік вимог (зі всіх...

Geplaatst door Авто Евро Сила op Vrijdag 27 september 2019

Нагадаємо, у Зеленського готують нові правила розмитнення "євроблях"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кабміні придумали новий спосіб розмитнення "євроблях"

Також Знай.ua писав, стало відомо, куди євробляхери діли нерозмитнених "коней"