Всесвітньовідомий іспанський бренд Zara, який належить компанії Inditex, запустив в Україні свій перший онлайн-магазин.

Про це повідомили на офіційному сайті компанії. На сайті можна купити одяг та аксесуари колекцій для жінок, чоловіків і дітей, а також речі лінійок TRF, Scenes, Stories.

Варто зазначити, що до цього одяг, взуття та аксесуари компанії можна було придбати лише у фізичних магазинах нашої країни. У минулому році представники Inditex заявили, що до 2020 року речі всіх брендів в портфелі компанії будуть продаватися онлайн по всьому світу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Покупцям онлайн-магазину пропонують різні способи отримання замовлення - самовивезення з найближчого магазину Zara, кур'єрська доставка додому і пункти видачі (поштові відділення). Вартість доставки - 150 грн, при замовленні на суму понад 1999 грн - безкоштовно.

Отримати замовлення після оплати можна протягом чотирьох робочих днів.

Zara стала першим брендом з Inditex Group, хто запустив онлайн-магазин в Україні. Інші великі рітейлери в сегменті, такі як Mango, H & M, не працюють на ринку інтернет-продажів в Україні.

Нагадаємо,Zara представить колекцію зі сміття

Як повідомляв портал Знай.ua, інтернет-магазин "Stylus" влип у черговий скандал через чорну торгівлю техніки

Також Знай.ua писав, в сети составлен антирейтинг популярных интернет-магазинов.