Максим Праута, спікер Міністерства оборони України, поінформував ЗМІ, що Росія постачає боєприпаси бойовикам на територіях окупованого Донбасу.

Праута зазначив, що деякі партії артилерійських боєприпасів і ракет, які завозить РФ на Донбас, руйнуються від корозії. Це несе величезну небезпеку, так як в своїх місцях зберігання боєприпаси можуть здетонувати.

У прес-центрі додали, що боєприпаси в даний момент тимчасово зберігають на територіях колишніх заводів і підприємств, на яких мародерствували сепаратисти. Їх ніхто не охороняє, що може послужити причиною масових пожеж і детонації.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляють у розвідці, якщо від такої події гинуть люди, то у бойовиків починають поширювати "інформацію" про те, що причиною смерті громадян стала "терористична діяльність" ООС. Тим самим, вони перекладають свою провину на українських бійців.

Нагадаємо, раніше "Білизна має бути красивою, навіть якщо вб'ють": запоріжанки відверто розповіли про жахи Донбасу, - як залишитися жінкою на війні.

Також Знай.uа писав, що "Жди мене, і я повернуся": у Франківську дружини військових показали потужний приклад всій Україні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що бійці ВСУ показали всьому світу, як "вибивати" супротивника з Донбасу: неймовірні фото.