У суботу, 28 вересня в мережі з'явилася дивна фотографія з "Укрпошти". На знімку можна побачити хлопця, зайнятого своїми справами, і дисковий телефон, на якому знята трубка.

Відповідну фотографію на своїй сторінці в Facebook опублікував Сергій Наумович.

Укрпошта
Укрпошта

У підписі до фото він дотепно зазначив, що сьогодні дзвонив на своє відділення "Укрпошти" і не міг зрозуміти, чому ніхто не відповідає.

"Прийшов і зрозумів, чому. Дисковий телефон, трубка знята. Здається мені, що це сама вдала ілюстрація реформ в цьому держпідприємстві))" Сергій Наумович

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сегодня пытался дозвониться на своё отделение Укрпошта. Пришёл и понял, почему. Дисковый телефон, трубка снята. Сдаётся мне, что это самая удачная иллюстрация реформ в этом госпредприятии))

Geplaatst door Sergey Naumovich op Vrijdag 27 september 2019

В коментарях українці неабияк пожвавилися після такої новини:

"Тегни Смілянського.", "Скоро цей телефон буде в Укрзалізниці", "Хлопець просто не знає, як ця трубка повинна лежати", "На нашому поштовому - вже два роки як міський телефон відключений взагалі", "Це холодна лінія", "Діджіталізація. Там всі відразу на сервер https заходять, через диск", "Дизайнер навмисно підбирав телефон під середній висунутий ящик...а ви кажете реформ немає.", "Вираз хлопця теж багато про що говорить", "Ні на яке відділення ви не додзвонитесь. Ніде, ніхто й ніколи не бере трубку.", "Українці, надсилайте голубів)) Повертаємося в Середньовіччя))"

Нагадаємо, що Всесвітній поштовий союз (ВПС) затвердив план підвищення тарифів на поштові послуги для всіх країн-експортерів, у тому числі і України. Це означає, що тарифи будуть підвищуватися з 2020 року та протягом п'яти років. Таке підвищення цін протягом п'яти років вирішили ввести замість одночасного різкого стрибка.

Як повідомляв Знай. ua, кур'єрів "Укрпошти" пересадять на електросамокати.

Також Знай. ua писав, що скандальний глава Укрпошти Смілянський займе важливе крісло.