На гумористичному шоу "Ліга Сміху" на Кубку Чемпіонів в Одесі Марк Куцевалов та Ігор Ласточкин посміялися над президентом Володимиром Зеленським.

Прозорий Гонщик і Ігор Ласточкин розіграли сценку "Волохатий перець на прийомі у президента". У номері вони йдуть до Зеленського дещо попросити. У дверях гумористи забарилися, адже президент попросив почекати.

Там-то і починається саме веселощі, коли артисти репетирують, з якою промовою звернуться до глави держави. Коли візит був більш-менш обумовлений, Куцевалов попросив: "Стій, мені потрібно волосся на перці причесати". Зал, де сидів сам Зеленський з дружиною Оленою, вибухнув реготом.

Гумористи відкрили двері і вирішили "підлизатися" до президента, нібито спілкуючись між собою".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Звичайно, я знаю, як ти його любиш (почав говорить Куцевалов). Я пам'ятаю, ти по вулиці йшов і побачив плакат з його зображенням. І потім пішов дощ, ти зняв куртку і накрив плакат. Тоді ще син твій змок, а плакат немає", – каже він.

"А нафіга мені син! У мене Зеленський є", – почав кричать Ластівчин, після чого на колінах поповз у кабінет президента, але там виявився їхній колега по сцені.

Після цього хлопці вирішили відрепетирувати, ніби один з них президент, а другий – прохач. Куцевалов в ролі Зеленського зажадав від Ласточкіна цілувати йому ноги.

"На коліна, комаха! І ноги мені цілуй! Який я тобі собака? Ти як з президентом розмовляєш, гн*ида! Ах, ти мене не послухався! А ну спробуй-но ляща президентського", – кричав Куцевалов.

Нагадаємо, Кошовий з Кварталу 95 знатно потролив "Україну в смартфоні" Зеленського, зал гойдався: "Текілотерапія".

Як повідомляв портал "Знай.uа" Хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квартал 95 знайшов несподівану заміну Зеленському: піде назавжди.