Під час нового "Вечірного Кварталу" 2019 в Туреччині виступив комік зі знаменитої студії Квартал 95 Эвген Кошовий. Шоумен висміяв додаток Зеленського "Україна в смартфоні", пише Рoliteka.

Зокрема, на сцені з’явився актор Євген Кошовий з "Кварталу 95". Він жартував про українського президента Володимира Зеленського.

"Знаєте, останнім часом в Офісі президента дуже часто стали говорити про програму "Україна в смартфоні". Для тих, хто не в курсі - це такий додаток, за допомогою якого ви можете брати участь у вирішенні державних проблем. Вершити державні справи", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

На екрані показали зал, що регоче, коли Кошовий зазначив, що нардепи на лікарняному у Греції і Італії - де текілотерапія, там і лікарняний.

Кошовий уточнив, що "тепер їх можна буде вирішувати не тільки в кулуарах, а і в маршрутці, стоячи в черзі або туалеті. Найголовніше - для мужиків. Припустимо, якщо жінка вас буде пиляти, що ви довго сидите в телефоні і тут є прекрасне алібі - вирішення державних справ".

"Ну а що приховувати, раз Зеленський мені друг, я вирішив йому допомогти і створив демо-версію "Україна в смартфоні", - підкреслив він.

Після цього він розповів про функціональні можливості програми. Серед них стеження за чиновниками, Вакаркулятор і можливість голосувати за законопроекти.

Епічно прикольнувся Кошовий над лідером "Голосу" Вакарчуком, назвавши один із додатків "Вакаркулятором", який підраховує онлайн будь-які цифри.

Нагадаємо, раніше Заміна Зеленського Квартал 95: таємниця розкриється в Одесі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Також "Знай.uа" писав, що Квартал 95 знайшов несподівану заміну Зеленському: піде назавжди.