Росія і надалі продовжує постачати бойовикам боєприпаси. Щоправда, як з’ясувалося, частина із них непридатні та понищені корозією. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Як відзначається, Росія продовжує постачання бойовикам боєприпаси через неконтрольовані ділянки кордону. При цьому, окремі партії завезених з РФ артилерійських боєприпасів і ракет пошкоджені корозією, що становить небезпеку їх детонації в місцях зберігання.

Фото - ілюстративне

Щоправда, командування окупаційних військ забороняє зберігати такі снаряди на складах. Тому вони розміщуються їх на тимчасово обладнаних майданчиках колишніх заводів та розграбованих підприємств, які практично не охороняються.

Слід відзначити, що таке зберігання боєприпасів часто призводить до численних випадків пожеж і детонацій.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Білизна має бути красивою, навіть якщо вб'ють": запоріжанки відверто розповіли про жахи Донбасу, - як залишитися жінкою на війні.

Також Знай.uа писав, що "Жди мене, і я повернуся": у Франківську дружини військових показали потужний приклад всій Україні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що бійці ВСУ показали всьому світу, як "вибивати" супротивника з Донбасу: неймовірні фото.