У п'ятницю, 28 вересня, на окупованій території Донбасу активізувалися гібридні війська Путіна. За минулу добу терористи більше 20 разів обстріляли позиції українських військових.

Цю інформацію повідомляє на своїй сторінці в Facebook прес-центр штабу ООС.

війна на Донбасі
війна на Донбасі

Супротивник використовував міномети 82 і 120 калібру, а також відкривав вогонь з різної стрілецької зброї і гранатометів. На щастя, втрат серед захисників України за останню добу не було.

В районі оперативно-тактичної групи "СХІД" зброю використовували 11 разів: неподалік від Мар'їнки тричі обстріляли позиції ЗСУ з гранатометів різних систем, біля Лебедянського і Павлополя бойовики використовували гранатомети і стрілецьку зброю, обстріли велися біля Водяного.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зведення станом на 07:00 29 вересня 2019 року #ООС #Операція_ОС 28 вересня збройні формування Російської Федерації та її...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 28 september 2019

Нагадаємо, що глава МЗС РФ Сергій Лавров сказав, що ситуація з отриманням окупованого Донбасу особливого статусу схожа на ситуацію з Придністров'ям.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна відповіли на звинувачення про причетність до скандалу в США.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський озвучив втрати України за російської агресії.