У Павлограді, Дніпропетровська область, мешканці міста все частіше стали помічати підлітків на даху недобудованої споруди СБУ.

Фотографію запостив в Facebook місцевої групи один з мешканців Павлограду. На знімку видно, що дівчинка вчепилася за карниз даху, який знаходиться на 8 поверсі, і повисла на руках. А подруги дівчинки в цей момент фотографують її. Мабуть, заради ефектного поста в соціальну мережу.

Останнім часом, проблема небезпечних захоплень підлітків стає все гострішою. Дорослі турбуються, що з цим можна зробити, але досі проблему смертельного хобі ніхто не намагається вирішити. Підлітків, що властиво їх віку, тягне на пригоди і небезпеки, але нерідко трапляється, що діти йдуть на занадто великий ризик.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Батькам варто знати, які є небезпечні хобі серед підлітків зараз, щоб принаймні спробувати вберегти свою дитину:

  • Руфінг - це лазіння по дахах висоток заради красивих фотографій міста.
  • Зацепінг - поїздка на даху поїзда або між вагонами.
  • Діггерство - вивчення підземель (шахт, тунелів, каналізації тощо).
  • Паркур - виконання трюків в міських умовах.
  • Планкинг - заради ефектного кадру, необхідно лягти долілиць в самому невідповідному місці, наприклад, на балконах, краю даху, рейках тощо.

Нагадаємо, раніше мріяв про новенький спінінг: на Львівщині рибалка став жертвою улюбленого хобі.

Також Знай.uа писав, що в Одесі дитину відвезли з родини, батько ледь не позбувся розуму: втрутився Труханів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, коли графіті оживає і перетворюється на собаку-наноробота: чого чекати від нового сімейного фільму “Фокстер і Макс”.