Новий український фантастичний фільм "Фокстер & Макс" виходить на великі екрани 19 вересня. Це захоплива сімейна стрічка про пригоди хлопчика та пса-супергероя.

За сюжетом школяр Макс знаходить балончик із нанофарбами, і малює зображення собаки.

Зйомки фільму Фокстер і Макс

Несподівано графіті оживає і перетворюється на собаку-наноробота з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець, який починає за ними полювати.

У фільмі задіяна велика кількість девайсів, шпигунських гаджетів і балакучих суперсучасних роботів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зйомки фільму Фокстер і Макс

Та крім безлічі фантастичних моментів, у фільмі знайшлось місце й улюбленим та знайомим місцям Києва. У стрічці звучатиме сучасна українська музика.

Картина не дасть глядачеві занудьгувати, його чекають видовищні епізоди: перегони на автостраді, захоплюючі погоні з елементами паркуру, екстремальні сцени на даху багатоповерхового будинку.

Зйомки фільму Фокстер і Макс

Справжнім дебютом фільм стане для молодих акторів з Тернополя - Богдана Козія та Віталії Турчин. Саме їхні герої у команді з суперсобакою Фокстером будуть чинити опір злочинцям та рятувати світ.

Крім молодих дебютантів у фільмі також зіграли досвідчені актори: українка Дар’я Полуніна та поляк Томаш Освєчинський. Режисер фільму - Анатолій Матешко.

Зйомки фільму Фокстер і Макс

Директори, букери та pr-менеджери кінотеатрів, яким було продемонстровано стрічку відзначили, що вона гідний конкурент голлівудським блокбастерам, гарне добре кіно, що охоплює широку аудиторію: і дитячу, і дорослу.

Зйомки фільму Фокстер і Макс

Вихід стрічки, виробництва Pronto Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно, у кінотеатральний прокат очікується 19 вересня 2019 року.

Нагадаємо, повернулась в Україну раніше викрадена нацистами картина Паніна, яка 30 років перебувала в США

Як повідомляв портал "Знай.ua", історичний фільм "Ціна правди" готується до прем'єри в Україні

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк спробувала "закадрити" найбажанішого "Холостяка" України